Pestanas principais

Martes, 28 de xuño de 2022

Os días 18 e 19 de xuño desenvolveuse en Xerez da Fronteira o campionato de España sub18 ao aire libre individual, no que participou o saltador do MillaRaio Daniel Cariñena. O atleta conseguiu un gran resultado, rematando oitavo na clasificación final do salto de lonxitude, cunha mellor marca de 6,66 metros e mantendo un rendemento alto ao longo do concurso. Deste xeito, Cariñena mellora o seu resultado no campionato nacional de pista cuberta sub18, no que rematou undécimo o pasado mes de marzo.

O Club Atletismo MillaRaio estivo representado no campionato de España sub18 ao aire libre individual, que se celebrou en Xerez da Fronteira os días 18 e 19 de xuño. Neste senso, o atleta Daniel Cariñena vén de realizar unha das mellores actuacións da tempada, ao rematar oitavo na clasificación final do salto de lonxitude.

O atleta, nado no 2005, realizou un gran concurso, conseguindo tres marcas que superaron os 6,5 metros, e que lle permitiron meterse na mellora da proba. Finalmente, o gañador da proba foi Ángel Negre, do Playas de Castellón, que conseguiu unha marca de 6,99 metros.

Cariñena inaugurou a súa participación nesta tempada en campionatos nacionais o pasado mes de marzo, no que estivo no campionato de España sub18 en pista cuberta, celebrado en Valencia. Alí rematou undécimo no salto de lonxitude, cun mellor salto de 6,43 metros, que se viu lastrado por unhas molestias físicas.

Ademais, tamén participou o 4 de xuño coa selección galega no campionato de España sub18 de Federacións Autonómicas, competindo na proba de salto de lonxitude e nas remudas 4x100m. Dende febreiro, Cariñena é campión galego sub18 de pista cuberta en salto de lonxitude, cunha marca de 6,75 metros.

Novas relacionadas:

AMSGO!: "Daniel Cariñena, do MillaRaio, oitavo en salto de lonxitude no Campionato sub18 español"

Fotografía de Héctor Montero. Daniel Cariñena, do Club Atletismo MillaRaio, rematou oitavo en salto de lonxitude no campionato de España sub18 ao aire libre.